Friday, March 4, 2011

terimbas kenangan indah bersama

bile belek2 tenet td..tetibe terklik album micheal learns 2 rock..tetibe nk layan kumpulan ni.sebelum ni tak pon..aku pon tenyeh2 la mouse..pe la yg siuk...tup2 lagu 25 minutes..uwaaaaaa...lagu tema d karaoke..
aku pon dgr la lagu ni..emm indahnye bait2 seni kata die..patutla si pilai nyanyi lagu ni slalu pon...
then trus aku jd kan ia bakground music tuk blog aku..lagu ni sebenarnye khas d tujukan kat pilai n adam...nk tau knapa..sb dieorg ni mimang suka nyanyi lagu ni kat karaoke..especialy pilai..aku pada mulenye xseberapa minat sgt ngan lagu ni..tp bile dgr smule td..emm nice songs..
mlm ni tetibe lak teringat kenangan thn lpas..uwaaa sedisnyee...

Align Centerkenangan akhir tahun..tetibe rindu owhhhh...hnya pic yg dapat menggambarkan perasaan penulis d saat ini.......

lai..lagu ni khas tuk ko...sadis bile aku dgr lagu ni owhh..jiwang giler aku mlm ni..
efect dgr lagu ni...hiihih

well skang ni dieorg yg pigi dlu..entah thn ni or thn depan aku lak yg pindah ke semenanjung..so tuk kekwan smua..slamt mnghiburkan hati yg duke lara dengan melayan lagu niii...ok layannn..
klu korang xmau layan pon ade aku kisah...muahahha

5 comments:

felai said...

adoii sedihnya...tak baek tau awak kci sedih2 aku..huhu..u know dat i owez miss u guys, i miss erything about u ALL...25minutes..my fav song..hopefully one day, God give me chance to sing dis song again with u all wif me..huhu..sedihnye...

mier_eirul said...

hahahhaaa...entah la..mlm td aku mcm mo ubah bakgrnd music aku..tetiber terklik lagu ni..tu yg tetiber mode jiwang ni..hope we can sing all 2ghter kan lagu ni..hiuhu

sudirman said...

emmm.....

felai said...

i really hope so...huhu

mier_eirul said...

sudir..rilek ba ko..saja mo mode jiwang ni
lai..mee too