Saturday, January 29, 2011

sEkaDar Luahan

bnyak bnde berlaku sejak 2 menjak ni...pening2 tp mcm bese..life mus go on...
smlm nta hsmate p epot..sorang nak naik haji kat india..lg sorang nk sambut chinese new year kat ipoh..hope mereka bahagia d sana..sedih je rase..
skang ni yg tnggal aku ngan roomate ku...slama smnggu ni aku tguk die..die tguk ku..matai la kami keboringan
emm bile anta hsmate kat epot lih2 jumpe kekawan yg lain....smua pakat blk kmpung..jd dialog nye
"korang xblk kmpung ke?"
"kami skulah mnggu depan"
"korang???
"kami skulah......
aihhhhhhhhhhhhhhhhh
bile ingt blk..nape la skulah ni jak yg skulah..xpe la demi tugasss....
pastu td pigi la lahad datu..kunun mo cr baju...jalan raya lpas ujan..punyer la terukkkkkkk gilakkk....klu d smjung ni cnfrm masuk brita tv 3...kat sini entah la...
p sandakan smlm pun sama...jalan die memang xnmpk macm jalan raya..
klu di kire logik memang xlayak dikire main road....ala sblm hujan pun teruk jugakkkk jlan die
tp klu nk di kire jalan rusak memang bnyak gilak..nk tnggu runtuh dlu br d repair kali..pe la nasib...luahan perasaaan lak...rase nye mlm ni..sedih pun ade.
hope nnti ade la projek nak baik taraf jalan2 d sabah ni...ni tuk keselesaan pengguna juga bukan tuk aku sorang...

No comments: