Tuesday, September 13, 2011

selamat hari raya...

Salam hari raya dan salam kemerdekaan kepada smua..

Waaaa,,lama suda xupdate..bnyak citetr mo dikongsi tapi malas mo taip..mcm mana la tu yeee..hikhik..tapi takpa la pagi ni ada skit masa terluang..so kita berbicara la serba sedikit..ok 1st..cam mana ngan puasa? Penuh ka tahun ni..kepada yg bendera jepun tu lain la ye..yang perasan bendera jepun tu haaa..ingt la kamurang..huhuhu

pagi syawal...

Lepas puasa hari raya la plak kannn..cam ne la raya korang smua kan..mesti best..pada tahun ni..sambutan aku lain skit..almaklumlah..beraya di rumah baru..suasana dia lain skit..nampak cam meriah..tp xbuat open house pon..bajet lari tapi ramai jugak orang datang beraya di rumah..so kene la juga etertain kan tetamu yang bertandang..huhu..

ini kami bertiga..bersnap..nk tnggu yang lain susah..layan tetamu..

Tahun ini masuk tahun kedua aku kerja.jadi kene la bagi duit raya..tapi tahun ini bajet ciput sebab banyak kene cover pada belanja lain..

ni cam nak mintak duit raya ke tunggu tetamu datang...tguk yang belakang ttu..saje mo enterprem..

maaf la anak buah sekalian..next year pakcik mu bagi duit raya cam tahun lepas lepas punyer..kalau ada..hahahha

Cuti raya sekejap aje..hampeh tulll..baru nak merasa beraya di kampung hari ahad kene bergegas ke Sabah..haiiii sedih je rasa, tapi xpe sebab ada bawa bekalan kuih raya di kampong..at least tak la merasa kesedihan sangat..

Di sekolah ,suasana hari raya tetap di sambut secara kecil kecilan di bilik guru..hari2 ada pelbagai jenis kuih rya d meja belakang..port kami tuk melepak..sgt2 best…

amcam...cam family bahagia tak kami....

xpuas lagi snap pict..berdiri plak....

nk tnggu jamuan hari raya peringkat sekolah lambat lagi..jadi buat la sendiri2..lagi best..huhuh

Ok la…kita jumpa lagi next celoteh r..adois smua…


No comments: